Sunday, 20 April 2014

SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER BARU DAN LAMA


Hai act emma dah lama main blog dari zaman emma sekolah lagi tapi dulu uhh blog lain nak tag blog lama pon malu sebab dalam uhh semua bende merepek gilaaaa....Hahahhaa...Tapi blog lama uhhh mcm serupa tak ada lol. Kejep aktif kejap tak...Sebab dalam berbeku penyakit MALAS dalam diri ini...Hahahahha. But sekarang dah kembali aktif sebab apa ?? Haaaaaa sebab zaman sekarang ini semua dah guna kan IT. So dengan blog ini macam macam yang akan kita dapat... 

Note:Kalau nak join boleh klik pada banner. Segman Kak Ayu berjalan selama 20-30 April
Saya orang baru di blog Kak Ayu :) 



16 comments :

  1. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER BARU DAN LAMA.
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  2. Hai! saya daripada segmen yang sama :D

    http://nooraziemah.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen...singgah blogwalking sini :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  4. Salam dan hai ^^
    Blogwalking dr segmen yg sama :)

    http://eyranasrin.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html?

    ReplyDelete
  5. Salam .. dari segmen yang sama ;)

    http://alaminjamil.blogspot.com/2014/04/segmen-ayu-insyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  6. salam kenalan..


    saya datang dari segmen yang sama..done follow awak..jemput singgah ke blog sya pula ya, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuonsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  7. terima kasih ye sudi join segmen ayu... ada masa nanti boleh la blogwalking ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/senarai-rakan-blogger-segmen-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  8. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan.... singgah sini dari segmen yang sama.

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/04/segmen-ayu-insyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  10. blogwalking sini dari segmen yg sama... :)

    ReplyDelete

Thanks tinggalkan comment :)

AH NAK BUAT APA TU !