Wednesday, 16 April 2014

Kotaraya


Time ini Emma jalan jalan dekat Kotaraya Johor . Ternampak pulak kertas banyak banyak . Macam cantik jep kan . So emma tergedik gedik nak gmba dekat situ juga hahahha tapi sayang emma tak dapat nak tinggalkan note dekat dinding . Tape lol janji dapat amek gamba kan . hahahhaa . :) 



EmmaRosli
xoxo


27 comments :

  1. kotaraya johor..?

    kat mana ni emma? xtahu pun... nak pi la jugak ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat dengan cs lol awak. dekat kotaraya. Sekarang ta tahu ada lagi ke tak :-)

      Delete
  2. cantik background.. i lke.. hehehe, emma pun cantik gak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan backgroud dia. Hahahha

      Delete
  3. wall of love..
    serious cantik gila background tu. hahaha...
    huuu.. bestnyaa nak pergi jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Hahahaha try pergi klu ada lagi dear. Emma ni gmba da berzama
      hahhahaa

      Delete
  4. Dah lama tak turun ke Johor... Zumal singgah dr blog Mia Liana :)

    ReplyDelete
  5. singgah blogwalking here and done follow...nice pic =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasuh dear. salam perkenalan :-)

      Delete
  6. salam singgah dan kenal dari http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html... saya follow sini juga, jemput singgah ke www.bubblynotes.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan dear. Okay farah, emma jalanjalan nanti ke bloh farah :-)

      Delete
  7. dorg gune sticky note ke.. mmg kreatif la.. nice sgt tpt tu kalau nk bergambar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah dorang guna sticker note jep awak . kreatif kan ? :)

      Delete
  8. Salam singgah dan salam perkenalan :)

    Saya dapat link blog ni dari segmen blogwalking kak Mia Liana...so ikut blogwalking n follow sekali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam . salam perkenalan dari kita Emma . Terima kasih singgah :)

      Delete
  9. cantiknya.... wahhh siap ber fish eye lense tu...

    thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
  10. nice picture :)
    jom singgah http://eykabaha.blogspot.com/ ;)

    ReplyDelete
  11. Salam singgah dan follow dari segmen Mialiana :D

    ReplyDelete
  12. memang smart. emmm jauhnya johor. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahah . Alaaaa dekat dekat kan laaaa hahaha :)

      Delete
  13. cantik! background dia unik. jarang tengok mcm tu. mmg sesuai utk bergambar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kita tengok pon cantik tapi uh laaa sayang jep kita tak dapat nak tinggalkan note dekat situ :)

      Delete

Thanks tinggalkan comment :)

AH NAK BUAT APA TU !